< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=246923367957190&ev=PageView&noscript=1" /> Nyheter - Hvordan rengjøre drivstoffinjektorer uten å fjerne dem
Fuzhou Ruida Machinery Co., Ltd.
KONTAKT OSS

Hvordan rengjøre drivstoffinjektorer uten å fjerne dem

Hvis drivstofforbruket til bilen din er tyngre og motoren overopphetes, kan det være forårsaket av tette drivstoffinjektorer.Alt du trenger er å rengjøre drivstoffinjektoren.Dette er en enkel å følge guide til hvordan du rengjør drivstoffinjektorer hjemme uten å fjerne dem.

Trinn 1. Få et rengjøringssett for drivstoffinjektor
Kjøp et renseverktøy for drivstoffinjektor som passer for bilens merke og modell.Du bør få et rengjøringsverktøy som kommer med en slange som kobles til drivstoffskinnen og drivstoffinjektorer og en beholder med drivstoffinjektor-rengjøringsmiddel som kan løse opp harde karbonopphopninger mer effektivt enn andre rengjøringsmidler.

Trinn 2. Finn drivstoffskinnen
Drivstoffskinnen er en viktig del av drivstoffsystemet.Den mater drivstoffinjektorene med gass.Plasseringen av drivstoffskinnene varierer fra bil til bil.Derfor bør du besøke eierens hefte for å finne drivstoffskinnen.

Trinn 3. Koble fra drivstoffskinnen
Det neste du vil gjøre er å gå videre og koble fra drivstoffskinnen.Noen drivstoffskinner vil kreve å trykke ned klipsene for å ta dem av.Noen krever å løsne klemmene og holde dem med en skrutrekker for å trekke dem av, mens noen krever å miste bolten som holder drivstoffskinnen og et blyrør fra bensintanken.Uansett hvordan drivstoffskinnen din er utformet, koble den fra slik at du kan koble til rensesettet for drivstoffinjektor senere.

Trinn 4. Koble fra drivstoffregulatorens trykkledning (hvis bilen din har en)
Finn trykkregulatoren og løsne vakuumledningen fra den.Trekk den forsiktig ut for å ta den av.Gå til eierens hefte for å finne ut om bilen din har en trykkregulator.Regulatoren er vanligvis plassert i nærheten av injektorene.

Trinn 5. Fyll drivstoffinjektorens rensesett med et løsemiddel
Ta av dekselet på rengjøringssettet til drivstoffinjektoren og hell i rensemiddelet.Pass på at du fyller drivstoffrensesettet til randen.

Trinn 6. Heng rengjøringssettet på panseret
Du må plassere rengjøringssettet over motoren.Du må feste rengjøringssettet til panseret.Rengjøringssettet har en krok som lar deg feste det til panseret.

Trinn 7. Koble settets utløpsrør til drivstoffskinnen
Når du har hengt opp rengjøringssettet, må du feste settets utløpsrør til den frakoblede drivstoffskinnen.Rensesettet har mange kontakter, noe som gjør det mye enklere å bruke på mange biler, uavhengig av år, merke og modell.Koble til den store kontakten og fest rengjøringsmiddelet.

Trinn 8. Fjern drivstofftankdekselet for å hindre trykkoppbygging.
Rensesettet vil fjerne skitt og rusk ved å sende rensemiddel under trykk inn i drivstoffinjektorene.Pass på at du tar av drivstofftankdekselet før du starter rengjøringen.Dette vil sikre at det ikke bygges opp overtrykk, noe som kan forårsake forbrenning.

Trinn 9. Fjern drivstoffpumpereléet
Finn sikringsskapet og fjern drivstoffpumpens relé for å stenge drivstoffpumpen fra å sende gass til motoren.Det er flere releer i sikringsskapet, og de har samme størrelser og former.Den er ideell for å besøke eierens hefte for å vite det nøyaktige drivstoffpumpereléet.

Trinn 10. Koble luftkompressoren til rensesettet
Koble luftkompressoren til rensesettet – sørg for at du kobler kompressoren til luftinntakskontakten til drivstoffinjektorens rengjøringssett og sett PSI til 40, 45 eller 50. Du trenger trykkluft for å eksportere renseløsningsmidlet inn i drivstoffskinnen .

Trinn 11. Start bilen
Start bilen og la motoren gå på tomgang i noen minutter til det ikke er mer rengjøringsmiddel igjen i rengjøringssettet.Når du oppdager at rengjøringsmiddelet er ute av rengjøringssettet, slå av motoren og koble fra rensesettet for drivstoffinjektoren.

Trinn 12. Sett på nytt drivstoffpumpereléet og drivstoffskinneslangen
Ta av rensesettets beslag og slange fra drivstoffskinnen.Sett på plass drivstoffregulatorens vakuumslange og drivstoffpumpens ledningsslange.Dekk til drivstofftanken.

Trinn 13. Start bilen for å sikre at drivstoffinjektoren fungerer
Motoren skal gå jevnt etter rengjøring av drivstoffinjektorene, og motoren skal ha normal lyd.Start motoren for å krysssjekke arbeidet ditt.Se opp for lekkende injektorer, vakuumlekkasjer eller unormal støy som indikerer et problem.Test bilen i nabolaget ditt for å sikre at den går fint og jevnt.Hvis du merker merkelig støy, vil du spore den eller søke profesjonell hjelp.For en visuell presentasjon, se denne.


Innleggstid: 16-jan-2023